Disney on Ice 2018: het mooiste familie-uitje voor rond de Kerstdagen

Wanneer je de periode rond de Kerstdagen wilt benutten om quality time met je gezin / familie door te brengen, gun jezelf dan kaartjes voor Disney on Ice 2018. Het wordt een prachtige show, kijk maar even bij onderstaande omschrijving:

“Cool” nieuws: details bekend van Disney on Ice 2018 – Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice is een show voor jong en oud, voor gezinnen, voor stellen, voor families en voor vrienden. Het is bij uitstek een show, in een periode, waarvan je samen met dierbaren kunt genieten. Tickets voor Disney on Ice 2018 bekijk / bestel je hier >>>>

Hieronder een korte impressie van de show:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share