Mijn allermooiste bullet dagboek – bullet journal voor kinderen

Mijn 11-jarige dochter is dol op de bullet journals die ik gebruik. Zelf heeft ze een schriftje versierd en daar maakt ze haar eigen lijstjes in, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als een ECHT bullet dagboek, helemaal voor haarzelf! Ze was dus superblij toen Mijn allermooiste bullet dagboek in huis kwam!

Informatie
Een bullet dagboek is een perfect hulpmiddel om al je plannen, dromen en favorieten in te verzamelen, zodat je niets meer vergeet!

  • Maak playlists, verlanglijstjes, een bucketlist, een niet-meer-doenlijst en nog veel meer.
  • Houd makkelijk het overzicht over al je activiteiten met de maandelijkse planners.
  • Personaliseer elke bladzijde naar jouw smaak en versier met creatieve doedels of ontwerp zelf je eigen bullets.

Zo wordt je dagboek even uniek als jij!

Mening
De mening van mijn dochter is duidelijk: ze vindt het echt geweldig! Ze is meteen aan de slag gegaan met de ‘boekenkast’ en met een lijstje ‘favorieten’. Mooi om te zien hoe ze haar best doet om het erg netjes te doen.

Zelf vind ik het niet alleen leuk om mijn dochter zo enthousiast te zien, maar ik zie op die manier weer dingen die ze opschrijft waar we het over kunnen hebben. Bijvoorbeeld dat ze zichzelf ‘onhandig’ vindt, dat wist ik helemaal niet!!

Ik denk dat het voor haar ook erg leuk is om straks, als volwassen dame, terug te kunnen kijken naar hoe haar 11-jarige zelf de wereld om zich heeb ervoer, wat was belangrijk, wat waren haar dromen. Maar dat is voor later, voor nu is het een fantastisch boek om mee bezig te gaan! Zowel mijn dochter als ik geven het de maximale score van 5 sterren!

Mijn allermooiste bullet dagboek
Paperback, 120 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Be the best you planner, van mom in balance, uitgebracht door Kosmos Uitgevers

Hoe vaak ik al niet aan lijstjes, to-do schriftjes, briefjes, reminders en andere systemen ben …

Share
Share