De hit uit Sesamstraat? Nee, humor voor grote mensen: “Aukje”

Screenshot 2015-02-21 at 13.06.13Tijdens het zappen kwamen we langs een scene waarbij met handen en ‘oogjes’ geacteerd werd. Een van mijn favoriete onderdelen van Sesamstraat, alleen bleek dit geen kinderprogramma, maar een aflevering van Humor TV te zijn.

Screenshot 2015-02-21 at 13.06.58Omdat zowel de kinderen als ik er de slappe lach van kregen, heb ik de video op YouTube opgezocht en hieronder geplaatst.

Briljante zinnen als “als ik dementeer onthou’k je” en de beelden van de acteurs onder de tafel, maken het een filmpje om nog vaak te bekijken:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …

Share
Share