Prinsessia DVD: De prinselijke kikker

Screenshot 2015-02-09 at 12.27.56Prinsessia is een relatief nieuwe serie van Studio 100 over 5 verschillende prinsessen. Inmiddels is alweer de derde DVD van deze populaire serie uitgebracht. Hieronder wat algemene informatie + een video. Binnenkort komt er een uitgebreide recensie op onze website èn kun je deze DVD via onze winactie winnen!

De inhoud (5 afleveringen) van Prinsessia; De Prinselijke kikker:

De prinselijke kikker:
Nadat de prinsessen een grap met Kamiel hebben uitgehaald, wil hij hen terugpakken. Hij zet een kikker in de fontein en probeert de prinsessen wijs te maken dat de kikker in een prins verandert wanneer je hem kust.

Pyjamageest:
De prinsessen houden een pyjamafeestje. Iris vertelt de legende van Hector met de Gouden Helm. Dat brengt Violet op een idee: ze wil samen met Madeliefje de andere prinsessen doen geloven dat Hector écht bestaat.

Het prinsessenrecord:
De prinsessen houden een weddenschap om het langste wakker te blijven. Diegene die het langste kan opblijven, krijgt een chocoladetaart van Basiel. Linde wil de overheerlijke taart winnen en probeert de anderen te saboteren.

Prinsessia Politie:
Juf Flora heeft een nieuwe muziekdoos die niemand mag aanraken. Linde wil er stiekem naar luisteren wanneer juf Flora weg is, maar maakt hem per ongeluk stuk. Ze durft het niet te vertellen en schakelt Kamiel in om de muziekdoos te maken. Ondertussen wordt door de andere prinsessen de Prinsessia Politie opgericht om de dief van de muziekdoos op te speuren.

De grens van een prinses:
Linde en Iris hebben ruzie en delen hun kamer in tweeën door een lijn te trekken. Ook in de rest van de school trekken ze de lijn verder. De andere prinsessen worden al snel meegesleurd in het ‘spel’ en kiezen een kant.

Prinsessia DVD 3: De prinselijke kikker
Bekijk op bol.comExtra clip: Prinsessia ‘Prins op ’t witte paard’
DVD, 5 afleveringen, Prinsessia, Studio 100, 70 minuten
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share