Zomerjassen online kiezen en bestellen.

Screenshot 2014-05-27 at 16.33.45Mijn oudste had bij het eerste lenteweer zijn jas van vorig jaar aan en hoera, hij paste nog. Mooi, dat scheelt weer een flinke uitgave, dacht ik toen. Maar tussen het eerste lenteweer en het lekkere weer wat we nu hebben, bleek er een groeispurt te zijn geweest waardoor de mouwen wel erg kort leken. Dus op zoek naar een nieuwe jas.

Screenshot 2014-05-27 at 18.00.41Van een kennis kreeg ik de tip om eens bij kinderkleding-tekoop te kijken. En dat is me zeer goed bevallen. Mijn oudste zoon heeft namelijk zijn voorkeuren wanneer het gaat om kleding en zeker bij een jas die je in het Hollandse zomerweer toch helaas regelmatig nodig hebt, is het prettig wanneer de jas zijn goedkeuring kan verdragen.

Bij kinderkleding-tekoop.nl zijn allerlei bekende merken kinderkleding online te bestellen. Er is eenvoudig te zoeken door de verschillende “keuzemenu’s”. Zo zijn er categorieën gebaseerd op leeftijd/maat, maar ook op kleur en merk valt te zoeken.

Screenshot 2014-05-27 at 15.18.52De keuze was snel gemaakt: een stoere jas van een cool merk. Bij online kopen vind ik het altijd lastig om de juiste maat in te schatten, maar aangezien maat 140 te klein is geworden, koos ik toch maar maat 152, ook al is mijn zoon nog “maar” 10 jaar. Overigens staat op de website een handige maattabel <klik hier>. Bestellen ging eenvoudig, betalen veilig en snel en boven 75 euro (zonder kortingsartikelen) is verzending gratis.

Een dag later werd de jas al bezorgd en hij was precies zoals op de foto’s in de webshop. Screenshot 2014-05-27 at 15.19.43Erg prettig, want je hoort wel eens dat de kleur heel anders uitvalt dan hij online overkomt. En laat hij nu ook nog eens precies passen! Mijn zoon vond hem zo mooi dat hij hem de hele middag ook binnen gedragen heeft 😉

Bestellen bij kinderkleding-tekoop is mij  (en mijn zoon) prima bevallen! En ook mijn dochter was blij, want bij de levering van de jas werd een roze lolly meegeleverd….

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Op zoek naar bloemen en planten?

Wil je graag iemand spontaan verrassen met een cadeautje? Dan wordt er vaak gedacht aan …