Raamdecoratie voor de kinderkamer

Voor je eigen kinderen heb je alles over. Je kinderen zijn je alles en je wilt natuurlijk dat ze krijgen wat ze willen. Als jouw kinderen nog heel klein zijn dan creëer je zelf de interieur van hun kamertje. Maar als ze wat ouder zijn, dan is het mogelijk dat je eigen kinderen bepalen hoe hun kinderkamer eruit gaat zien. Op die manier kunnen ze zelf hun eigen kamertje creëren en inrichten. Zo kunnen ze zelf kiezen uit bijvoorbeeld de kleuren van hun kamer, leuke meubeltjes en de vele raamdecoraties die te vinden zijn.

Je kan kiezen uit de volgende raamdecoraties:
8496-advertorial jaloezieen
– shutters
– plissegordijnen
– paneelgordijnen
– lamellen
– duettes
– horren
– rolgordijnen
– duo-rolgordijnen
– vouwgordijnen

De drie laatst genoemde raamdecoraties namelijk rolgordijnen, duo-rolgordijnen en vouwgordijnen zijn ideaal voor kinderkamers.

Rolgordijnen en duo-rolgordijnen
Deze gordijnen hebben standaard maten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Wanneer de gordijnen gecombineerd worden met overgordijnen, dan geeft het een prachtige look in de kamers. Zo kies je een bepaalde stijl voor het interieur. Zelf kan je bepalen hoeveel lichtval en privacy je wilt hebben. Dat is natuurlijk ook belangrijk voor je kinderen. De gordijnen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in bediening waardoor je het op iedere hoogte kunt afrollen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar en uitvoerbaar met vele opties. Zo kun je ook zelf de stof bepalen.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen hebben ook standaard maten, maar kunnen natuurlijk ook op maat gemaakt worden. Zoals gezegd is het ideaal voor kinderkamers, maar ook ideaal voor andere ruimtes bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. De gordijnen zijn makkelijk in bediening en worden uitgevoerd met een ketting bediening waardoor je zelf de hoeveelheid lichtinval kan bepalen. De stoffen zijn mooi te combineren met overgordijnen en het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De materialen zijn 100% of deels van polyester gemaakt waardoor de gordijnen een lange levensduur hebben. De gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Gordijnen

Gordijnen zijn de absolute sfeermakers in jouw interieur. Het is daarom belangrijk om goed na …