Deze iPad doet het niet…

Soms krijg je een filmpje onder ogen dat gewoon super leuk is om te delen. Dat is ook zeker het geval met dit filmpje waarin de nieuwe generatie volledig gewend is geraakt aan digitale apparatuur zoals de iPad. Tja, als je dan ineens een ouderwets tijdschrift in handen krijgt is dat wel supervreemd natuurlijk…

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor …

Share
Share