Bumba Bravo Babilu

bumbaDeze nieuwe DVD van Bumba bevat 10 leuke verhaaltjes waarin peuter Babilu op speelse wijze leert omgaan met nieuwe ervaringen! In elk verhaaltje komt er één specifiek thema met een bepaalde ‘eerste ervaring’ aan bod. Bumba helpt de kleine Babilu nieuwe dingen ontdekken en maakt samen met zijn vriendjes, Bumbalu en Babilu, veel plezier.

Recensie
Volgens mij zijn alle peuters en de meeste kleuters gek op Bumba. Bumba is een grappig en leuk clowntje. Op deze DVD speelt Babilu de hoofdrol. Babiblu is een peuter en ontdekt de wereld net zoals echte peuters.

Op deze DVD staan 10 korte verhaaltjes, die allemaal zo’n 5 minuten duren. We zien Babilu die stapjes leert te zetten. Uiteraard worden deze stapjes geteld, zodat peuters ook direct spelenderwijs leren tellen. Ook heeft Babilu honger en begint te huilen. Aan Bumba de taak om een fruithapje klaar te maken. En daarna kan Babilu heerlijk eten. Maar zelf eten blijkt toch niet zo heel erg makkelijk te zijn…

Als Babilu moet slapen is hij bang. Bumba doet een lampje voor hem aan. Zou dit voldoende zijn voor Babilu om te gaan slapen? Ook zien we Babilu die jarig is. Babilu is 3 jaar geworden en Bumba zorgt voor een feestje. Verder wordt Babilu ziek, gaat hij naar school, krijgt hij een zusje en leert Babilu fietsen.

Juist de herkenbaarheid en de eenvoud van de filmpjes zorgen ervoor dat de filmpjes van Bumba zo ontzettend leuk is voor peuters (en voor de meeste kleuters)!

Bestel deze DVD hier >>>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …