Disney’s Grote verhaal van Winnie de Poeh

winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-3Op Netflix zijn een heleboel Disney films te zien. Van nieuwere films, zoals Cinderella tot klassiekers zoals de tekenfilm uit 1977 over Winnie de Poeh. Deze film is gemaakt zoals Disney vaker langere films maakte: door een aantal verhalen aan elkaar te rijgen tot één film. Dit wordt een ‘package film’ genoemd.

winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-2De film is gebaseerd op de verhalen over Winnie-the-Pooh zoals Britse auteur Alan Alexander Milne ze heeft geschreven voor zijn zoon Christopher Robin. De echte knuffelbeer van Christopher Robin heette eigenlijk Edward, maar in de films en boeken heet hij Winnie-the-Poeh. In de Nederlandse versies heet Christopher Robin Janneman Robinson.

winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-1De verhalen die Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos met zijn vrienden (Knorretje, Teigetje, Kanga, Roe, Iejoor, Konijn, Uil en Janneman Robinson) beleeft, zijn eenvoudig en zijn goed te volgen door (jonge) kinderen, maar ook bij volwassenen zijn de boeken en films geliefd omdat Winnie de Poeh, ondanks dat hij zegt maar een klein beetje verstand te hebben, hele wijze dingen zegt.

winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-6
Denk, denk, denk…

In de animatiefilm Het Grote Verhaal van Winnie de Poeh zijn de volgende verhalen opgenomen:

  • Winnie de Poeh en de honinhboom
  • Winnie de Poeh en de waaidag
  • Winnie de Poeh en het mooiste van Teigetje
  • De eerste sneeuw
  • Afscheid

winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-4 winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-7

Het Grote Verhaal van Winnie de Poeh is op ieder gewenst moment en op ieder gewenst device via Netflix te bekijken. Zoals je op onderstaande foto ziet, beleeft mijn 9-jarige tweeling er erg veel plezier aan!

winnie-de-poeh-pooh-film-netflix-copyright-trotse-moeders-header

Voor meer informatie over Netflix voor kinderen, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De lessen van Beer

Wat een mooi boek is er verschenen: De lessen van Beer. De hardcover is zacht …

Share
Share