Zoek vogeltje

De maan schijnt en dus brandt er licht, licht in alle bomen.
Eén vogeltje uit het vogeltjesbos is nog niet uitgekomen.
Viel vogeltje zo uit de lucht?
Is het verdwaald of op de vlucht?
Soms voor een dier dat vogeltjes lust?
De vogeltjes zijn ongerust.

Recensie
Zoek vogeltje
is een spannend boek over een vogeltje dat weg is. Andere vogels gaan het vogeltje zoeken. Ze kunnen het vogeltje niet vinden. Maar dan uiteindelijk komt alles toch weer goed…het vogeltje was per ongeluk in een verkeerd nest gaan zitten, en daar in slaap gevallen.

Korte teksten op rijm en prachtige illustraties zijn de kenmerken van Zoek vogeltje. Het spannende verhaal en de teksten op rijm zorgen ervoor dat kinderen dit boek al snel leuk vinden. Mijn kinderen van 2 jaar en 5 jaar vinden dit boek beide erg leuk. De oudste zit helemaal in het verhaal en de jongste wijst vooral alle plaatjes aan.

Zoek vogeltje is geschreven en geïllustreerd door Harrie Geleen. Harrie Geleen is een veelzijdig man. Hij is naast schrijver en illustrator, ook nog regisseur, tekenfilmer, componist/tekstdichter. Hij heeft inmiddels al meerdere prijzen ontvangen voor zijn werk; Griffels, Penselen en zelfs een Gouden Kalf!

Zoek vogeltje – Harrie Geleen
Prentenboek, hardcover, 40 pagina’s, Querido

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Babysoep
Het boeboek
Mr Finny

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …