Nano speed

Nano_SpeedNano Speed auto’s zijn de kleinste en snelste auto’s die er zijn. Als ze het formaat hadden van een echte auto, zouden ze met een snelheid van meer dan 2000 kilometer per uur over het asfalt racen. Deze pullback auto’s schieten overal heen. Plaats ze in de speciale racetracks om ze te gekke stunts uit te laten halen, of laat ze het tegen elkaar opnemen in een bloedstollende race. Er zijn maar liefst 30 verschillende auto’s te verzamelen, waaronder trucks, SUV’s, Power rods en nog veel meer.

Recensie:

Nano auto’s zijn erg grappige maar kleine autootjes die enorm hoge snelheden kunnen bereiken. De autootjes ogen van plastic en daardoor wat goedkoop maar wat ze kunnen maakt veel goed. Bovendien zijn er hele uitbreiding-sets bij te krijgen zodat je ook nog meer stunts uit kunnen halen.  Het wordt denk ik nog leuker als je bijvoorbeeld de looping erbij koopt want door de spectaculaire stunts de ze dan kunnen uithalen wordt het helemaal leuk om te zien. Heel klein, heel snel en heel spectaculair. Een kanttekening is dat de verpakking vermeld dat de autootjes niet geschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar maar dat is naar mijn mening wel aan de jonge kant vanwege het kleine formaat.

Bestel Nano Speed Cars hier >>>>

 

Share

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Wat is glasvezel?

Je ziet het steeds voorbij komen: razendsnel internet via glasvezel. Maar wat is dat eigenlijk, …

Share
Share