Trolls – Poppy: Haar in de lucht / Put your hair in the air [speelpop]

Gooi je haar in de lucht en begin maar met feesten! Trolls Poppy is de inspirerende leider en met haar positieve instelling weet ze iedereen op te vrolijken en dat je met een liedje in je hart alles kan doen! Druk op de knop op haar jurk en haar mooie roze haar licht op en je hoort mooie geluidseffecten! Haar zachte, roze haar is zo lang en flexibel dat kinderen veel verschillende creaties kunnen maken. Maak haar look af met een tiara en ze is een echte koningin!

Recensie
Deze Trolls-pop is echt prachtig. Uitgevoerd in mooie kleuren en goed lijkend op Poppy uit de film Trolls. Het is een grote pop (22 cm) met een enorme bos zacht haar, knalroze. Er zit een kammetje bij, maar door het haar heen kammen is lastig omdat er kleine lichtjes in verwerkt zijn. Er zitten overigens al batterijen in, erg prettig!

Die lichtjes krijg je te zien wanneer je op het hartje drukt bovenin de jurk van Poppy. Je hoort dan ook geluid en die combinatie is natuurlijk geweldig. En niet alleen voor een Trolls-fan!

De pop is niet goedkoop, maar wel van goede kwaliteit en ook erg mooi om na het spelen op een plekje te zetten waar je haar goed kunt zien. Het spelen zit hem – naast fantasiespel- vooral in het veranderen van het haar. In de film Trolls ging het om “Hair Up”, maar kinderen kunnen met deze Poppy-pop alle kanten op:

 

Deze Poppy-haar-in-de-lucht-speelpop bestel je hier >>>>

Voor meer Trolls speelgoed, klik hier >>>>

Share

About Jennifer

Trotse Moeder van extra bijzondere kinderen. In mijn gezin heb ik te maken met diverse vormen van autisme, (extreem) hoge IQ's, handicaps, en combinaties daarvan. Maar vooral geniet ik van mijn mooie, lieve en bijzondere kinderen!

Check Also

Trolls Wereldtour op DVD en Bluray

Naar de film gaan is niet altijd mogelijk, vanwege Corona, maar dat wil niet zeggen …

Share
Share