Spetter mee met Dribbel

dribbel2Na een drukke dag gaat Dribbel in bad. Wat een pret heeft hij! Met zijn badeendje verzint hij de grootste avonturen. En wat is het leuk om in het water te spetteren en met schuimvlokken te spelen. Dribbel vergezelt de peuters in bad met zijn vrolijke badboekje. Plezier gegarandeerd. Spetter mee met Dribbel! is waterdicht en gemaakt van sabbelveilig materiaal.

Recensie
Dribbel, hét hondje waar jonge kinderen gek op zijn. In dit badboekje voor de allerkleinsten gaat Dribbel in bad. Hij neemt zijn boot, zijn badeend , zijn speelgoedvis en een spons mee in bad. En als hij klaar is met badderen? Dan droogt hij zich heerlijk af met een grote handdoek.

P1350895Dreumessen en peuters zullen gek zijn op dit boekje. Ten eerste omdat het vrolijke hondje  Dribbel op de voorkant prijkt en ten tweede door de eenvoudige illustraties en de heldere kleuren die gebruikt zijn. Omdat het een badboekje is, voelt het boekje ook nog eens zacht aan en kunnen de kleintjes het boekje zelf makkelijk vasthouden. Daarnaast kunnen ze op dit boekje gewoon sabbelen, iets wat met gewone boeken niet kan.

Spetter mee met Dribbel zorgt voor eindeloos kijk- en speelplezier. Heerlijk om in te kijken en heerlijk om mee in bad te nemen! Dit boekje is dan ook een echte aanrader voor alle dreumessen en peuters.

Spetter mee met Dribbel – Eric Hill
Badboekje, 8 pagina’s, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit badboekje op bol.com >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Waar is Dribbel?

Op TrotseVaders.nl schrijft Trotse Vader Eric stukjes over Nostalgie. Daarin gaat het over zijn herinneringen …

Share
Share