BeyWheelz W-06 Rampage Stomper Bull

BeyWheelz W-06 Rampage Stomper Bull

BeyWheelz W-06 Rampage Stomper BullDit pakketje BeyWheelz bestaat uit losse onderdelen waarmee je een eigen “Beywheelz” kunt maken. Dit is een soort van tol, maar dan in de vorm van een wiel.

Op de verpakking staan de drie speelmanieren benoemd: “crash, stunt, race”. Helaas heb je voor hier wel minstens twee van dit soort BeyWheelz pakketten nodig. Gelukkig zijn de meeste kinderen creatief in het bedenken van spelmogelijkheden. Zo ook de mijne en na wat gepuzzel om alles goed in elkaar te zetten en uit te vinden hoe het werkt – de ‘wheelz’ zijn vrij zwaar en vallen snel wanneer je ze niet goed vastklikt – is het mooi om te zien hoe de kinderen steeds handiger worden in het bedienen van deze speciale tol en het besturen van de Beywheelz. Proberen een zo ver mogelijke afstand af te leggen is niet één van de benoemde spel manieren, maar wel een bezigheid die mijn jongens van 6 jaar en 8 jaar om de beurt heerlijk bezig houdt.

Hoewel mijn kinderen zich prima vermaken met deze Beywheelz van Hasbro, is dit pakket vooral geschikt als startpakket. Om te kijken of je kind dit leuk vindt of gewoon om vaardigheden te oefenen. Een enkele Beywheelz is namelijk niet voldoende om te doen waarvoor het speelgoed ontworpen is: racen en crashen. Stunten kan natuurlijk wel, maar dan moet je wel ook echt aan de slag om allerlei circuits te verzinnen.

Bestel je BeWheelz hier>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …

Share
Share