Maak kans op de nieuwe editie van Stukjes Hemelblauw [winactie]

Bijna anderhalf jaar geleden heb ik het boek Stukjes Hemelblauw gelezen en gerecenseerd. Ik lees nogal veel boeken, en veel van die boeken vergeet ik weer nadat ik ze uit heb. Stukjes Hemelblauw is echter een boek wat indruk heeft gemaakt en wat is blijven hangen. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik een van de nieuwste uitgaven van dit prachtige boek mag weggeven!

Maar eerst de recensie, zodat je kunt kijken of het een boek is wat je aanspreekt:

Stukjes Hemelblauw [recensie]

Er is nu dus een nieuwe editie uitgegeven, met een andere cover. Mooi hemelblauw! De inhoud is uiteraard hetzelfde gebleven en oorspronkelijk geschreven voor “Young Adults”. Persoonlijk zou ik het jammer vinden wanneer alleen die doelgroep het zou lezen, het is echt een pareltje!

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?
Het leek me wel een mooi idee om ‘hemelblauw’ als thema voor de winactie te gebruiken. Het is tenslotte voor het eerst in 2018 echt lenteweer geworden! Dus… stuur een mooie lentefoto naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van Stukjes Hemelblauw en wie weet, misschien kun jij dit mooie boek binnenkort in het lentezonnetje lezen!

Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 14 april 2018. Onze voorwaarden vind je hier.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …