“Dansende fonteinen”

Screenshot 2015-05-10 at 20.54.17Er werd regen voorspeld, de dag dat we naar Plopsa Indoor Coevorden gingen voor het interview met de prinsessen van Prinsessia. Helemaal niet erg, want Plopsa Indoor is in een hele grote hal en er is voldoende te doen voor een hele dag. Buiten zijn echter ook een aantal hele leuke attracties dus toen het onverwachts ’s morgens nog droog was, gingen de tweeling en ik eerst buiten kijken.

En dat hebben we geweten. Grote aantrekkingskracht bleek namelijk “De Dansende Fonteinen” te hebben. Dat is een groot, betegeld veld waarin een aantal gaten zitten waar water uit kan spuiten. Spannend natuurlijk om langs te lopen!

Screenshot 2015-05-11 at 22.03.30

Mijn zoon had het systeem door en zou het wel even uitleggen: “kijk, ik sta nu precies boven een fontein“…… Je raadt het al….. Alsof de mensen van Studio 100 het gehoord hadden, spoot er een enorme straal water omhoog. Het ventje schrok zich een hoedje maar nog geen halve minuut later lagen hij en zijn tweelingzus slap van de lach over elkaar heen 🙂

plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-9

Gelukkig bleef het nog even droog en kon hij later, net voordat het ging regenen, met een droge broek binnen verder spelen!

Voor de rest van het verslag van een dagje uit in Plopsa Indoor Coevorden, klik hier >>>>

Voor het verslag van het interview met de vijf Prinsessia prinsessen, klik hier >>>>

Hieronder de video van het interview, waar mijn zoon zich als een echte verslaggever ontpopt:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

4 knusse plekjes om tijd te spenderen met je familie

Het is zondagmiddag en plots staan je ouders voor de deur. Hartstikke leuk, maar waar …

Share
Share