Quilten voor kleintjes

Van zachte dekentjes tot feestelijke vlaggetjes, van een boxkleed tot een luiertas, Quilten voor kleintjes staat vol hartveroverende cadeaus, geschikt voor alle baby’s.
De projecten zijn versierd met vrolijke konijntjes en dieren van de boerderij of met hobbelpaardjes en teddyberen. Met de stap voor stap beschrijvingen kan elke quilter en quilster met de projecten aan de slag. Je kunt in een avond een snel cadeau maken, een wat meer gedetailleerd project in een weekend of je steekt er wat meer tijd in en maakt een quilt die voor altijd gekoesterd en bewaard zal worden.

Recensie
Quilten voor kleintjes is een super leuk boek, om zelf de mooiste dingen te maken voor baby’s en of jonge kinderen. Wat dacht je ervan om zelf een badhanddoek, knuffelboekje, wandkleed of zachte blokken te maken. Dit en nog veel meer voorbeelden staan in Quilten voor kleintjes

Zodra je het boek opent, zul je al gauw zin krijgen om aan het werk te gaan. De prachtige voorbeeld-foto’s laten de mooiste werkjes zien. De duidelijk werkbeschrijvingen, gecombineerd met de voorbeelden zorgen ervoor dat vrijwel iedereen de projecten in dit boek, zelf kan gaan maken. Daarnaast staan er nog vele handige tips in, om je werkje makkelijker of mooier te maken.

De projecten in Quilten voor kleintjes zijn niet alleen erg leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om daaruit een (kraam)cadeau te maken. Dan heb je gelijk iets origineels en iets wat zeker zal aanslaan. Zelf ga ik zeker weten aan de slag met dit boek. Om te beginnen, ga ik zelf een ‘bord vol mooie momenten’ maken. Dit kun je vergelijken met een soort prikbord, echter gebruik je nou geen punaises, maar schuif je foto’s enz. achter een lintje ( of je gebruikt een klein knijpertje, zodat je de foto’s aan het lintje kunt hangen).
Quilten voor kleintjes is dan ook zeker een aanrader voor iedereen die iets origineels wil maken voor een klein kind.

Quilten voor kleintjes – Barri Sue Gaudet
Paperback, 138 pagina’, Forte uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Kringloopgeluk

Kringloop geluk is een boek van Ingrid van Willenswaard. Ingrid hield een blog bij en …