Wat geven we papa dit jaar? 5 Vaderdag-cadeau-tips

Wat is het voor veel mensen lastig om een geschikt Vaderdag cadeau te vinden. Vandaar dat we een handje helpen met onderstaande tips. Omdat geen enkele vader hetzelfde is, hebben we ze verdeeld in een aantal categorieën 😉 Kies het cadeau wat het best bij jouw type papa past, dan ben je verzekerd van een geslaagde Vaderdag!

Voor de barbecue-fan: Gepersonaliseerde barbecue-set
Stoer, mooi en nog praktisch ook, laat het zomerse weer maar komen! En wil je een leuk bbq-recept, klik dan <hier>

Voor de papa die rust wil: Uren op een onbewoond eiland
Inclusief materiaal om te “suppen”, maar het gaat vooral om de ervaring om helemaal alleen op een echt onbewoond eilandje te kunnen zijn. Wanneer papa het wil, kan hij die ervaring uiteraard delen met de rest van het gezin, maar de rust kan hij dan wel vergeten!

Voor de klussende vader: Magnetische hamer
Laat jouw papa ook steeds de spijkers vallen? En dan vooral wanneer hij op een trapje staat om een foto op te hangen? De andere spijkers in zijn mond en dan proberen te vragen of jij de spijkers wil oprapen? Herkenbaar? Dan is dit het perfecte cadeau:

Voor de brildragend vader: Gepersonaliseerd brillendoekje
Superleuk cadeau, met meerdere kinderen kun je er natuurlijk ieder kind 1 laten geven. Brillendoekjes staan er om bekend om zoek te raken. Extra vervelend is dan dat je je bril niet kunt poetsen om de doekjes te vinden, dus meerdere doekjes is alleen maar praktisch!

Voor de stijlvolle papa: Herenhorloge van sandelhout
“Tijdloos” en bijzonder, een mooi herenhorloge van hout. Echt eens iets anders. En het mooie van dit cadeau is dat het een geschenk is waar jarenlang van genoten kan worden. Een mooie tekening erbij, ontbijt-op-bed en papa voelt zich echt verwend!

Heb jij een vader die niet in een van bovenstaande “categorieën” valt? Neem dan een kijkje bij deze Vaderdag cadeaus, er zit voor iedere vader, en voor ieder budget wel iets leuks bij!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share