Duizelingwekkende doolhoven

Astro Nout zoekt de perfecte planeet om op te wonen. tijdens zijn reis door de ruimte stuit hij op verschillende doolhoven. Ook Kleine Ridder moet duizelingwekkende doolhoven oplossen om zijn koning te redden. In Doolhofland vind je veelal doolhoven! Duizelingwekkende doolhoven is een speelse mix van originele en uitdagende doolhoven en grappige verhaaltjes.

Recensie
De voorkant doet al vermoeden dat het gaat om niet een gewoon boek. Het is eerder een puzzel. Op de eerste bladzijde wordt uitgelegd wat de bedoeling is en hoe je het moet aanpakken om de doolhoven te kunnen oplossen. Vervolgens staat dan op elke bladzijde een doolhof begeleid met een klein verhaaltje. Erg leuk en goed om te kijken welk inzicht het kind heeft. De moeilijkheidsgraad varieert van eenvoudig tot best wel lastig. Wij hebben er in ieder geval veel plezier aan beleeft.

Duizelingwekkende doolhoven – Thomas Flintham
doeboek, paperback, Van Goor, 96 pagina’s
Bestel dit boek via bol.com>>>

Share

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …

Share
Share