Het schitterende zand van Bethlehem

Het Schitterende Zand van Bethlehem brengt het kerstverhaal tot leven met zand. Op Kerstavond brengt RKK hét kerstverhaal weer tot leven met prachtige zandtekeningen en de mooiste kerstmuziek. Nederlands bekendste zandkunstenaar Gert van der Vijver tekent het verhaal van de geboorte van Jezus en krijgt muzikale ondersteuning van bekende artiesten als Ralf Mackenbach, Do en Edsilia Rombley.

Ook Rosa & Sera, finalisten van het Junior Songsfestival én de dochters van Gert van der Vijver zijn te zien in deze kerstspecial. Het Schitterende Zand van Bethlehem combineert traditionele kerstmuziek met een adembenemende kunstvorm: sandpainting. Een bijzondere beleving voor het hele gezin.

Nederlands bekendste zandkunstenaar
Gert van der Vijver is vooral bekend van (internationale) programma’s als de Zandtovenaar en Sprookjes van Klaas Vaak. Ook schitterde hij in de laatste videoclip van Marco Borsato en was hij dit jaar de slotact in Borsato’s stadionconcerten.

Zandtovenaar Gert van der Vijver: “Wat dit programma zo bijzonder maakt is dat we in een mystieke setting met verwondering & zand, het schitterende verhaal van Kerst tot leven brengen met prachtige muziek, geweldige artiesten én mijn eigen dochters. Een unieke combinatie van mensen en talenten”, aldus Zandtovenaar Gert van der Vijver.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Omdat de muze

Het bijzondere verhaal van een kunstenares die haar eigen keuzes durfde te maken, tegen de …