Mijn eerste Gruffalo – Kleuren

Gruffalo is een grote  griezelbeest met oranje ogen, een zwarte tong en paarse stekels van zijn staart tot zijn kop. Ook al ziet hij er misschien eng uit, Gruffalo is erg  lief en inmiddels al de grootste prentenboekenvriend van veel kinderen. Juist daart daarom is het erg leuk dat er nou ook Gruffalo boekjes zijn voor de allerkleinsten. Zo kunnen baby’s en peuters ook al volop genieten van Gruffalo en zijn vriendjes. Leer met dit boekje de kleuren met de Gruffalo.

Recensie
Kleuren staat er op de voorkant, we gaan dus samen kleuren leren. Mijn dochter van 18 maanden vindt alleen de vos veel interessanter. We bladeren samen de kartonnen bladzijdes om waarin zes verschillende kleuren aan bod komen. De ene kant van de bladzijde is voorzien van een kleur en daarop de naam van de kleur, de andere bladzijde laat vrolijke tekeningen zien in de bijpassende kleur.

Ik wijs voor mijn dochter de rode bladzijde aan en benoem het. Helaas is ze er niet geheel van onder de indruk. We hebben het boekje dan ook zo uit. Hoewel ik het een leerzame manier van kleuren leren vind, blijkt dat de interesses van mijn dochter (nog) niet daar liggen. Wellicht vindt ze het leuker als ze een jaartje ouder is en meer besef heeft van de kleuren!

Mijn eerste Gruffalo, Kleuren – Julia Donaldson en Axel Scheffler
Dreumesboek, harcover, Lemniscaat
Bestel dit boek hier>> 

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share