Gonnie gaat varen [recensie]

Screenshot 2014-05-31 at 15.25.03Wij hebben thuis inmiddels al een aardige collectie van Gonnie en haar vriendjes. We hebben de kleine boekjes die we op het kinderdagverblijf uitgedeeld hebben gekregen en ook nog een paar grotere boekjes. Dit badboekje hadden we echter nog niet. Maar Gonnie werd uiteraard direct herkend door de tweeling en het boekje werd dan ook blij in ontvangst genomen.

tweeling boek lezenHet blijft altijd lastig als je ergens maar eentje van hebt, maar wel twee kleintjes in huis die het liefste iets in de handen hebben wat de ander ook wil, maar ze hebben lief gedeeld.

Het voordeel van dit soort boekjes is, dat je het echt overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt het natuurlijk mee het badje in laten gaan, maar ook in de tuin, op de bank en in de auto kan er worden gelezen.

Wij hebben de ervaring dat er nog wel eens aan boekjes wordt getrokken en dit is niet zo snel stuk te krijgen. IMG_4929En dan komt er nog eens bij dat als er met lekkere koekvingertjes wordt gelezen, of wanneer er een loopneus is met enorme haast, je het boekje makkelijk schoon kunt maken.

Het zijn leuke, vrolijke plaatjes met een makkelijk herkenbaar verhaaltje wat direct tot de verbeelding spreekt. Kortom, goedgekeurd door onze tweeling en door ons!

Gonnie gaat varen – Oliver Dunrea
badboekje – waterboekje, 10 pagina’s, Uitgeverij Gottmer
Bestel dit (bad)boekje hier >>>>

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Echte spelletjes voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar)

Ik keek er enorm naar uit: spelletjes doen met de kinderen! Toen ze nog erg …