Naai je eigen Sweetie Petites

Ben jij dol op naaien, of heb je het altijd al eens willen proberen? Dan zijn deze schattige poppetjes echt een aanrader. Mimi, Molly, Daisy, Ginger en Freddie zijn namelijk de Sweetie Petites. Dit zijn ideale doe-het-zelf projectjes voor kinderen en volwassenen. Je kunt ze met de hand naaien, of met een naaimachine.

Deze poppetjes, die zijn geïnspireerd door vintage en Japanse Kawaii stijlen zijn verkrijgbaar per poppetje. Hierin zit alles wat je nodig heb om een Sweetie en een kleine vriend te maken. Ook heeft elk poppetje zijn of haar naam op de rug en zit er in het pakketje een briefje met daarin een persoonlijke boodschap voor de maker. In het pakketje dat je aanschaft, zit bedrukte stof, vulsel, lint en een instructie. Deze zijn verkrijgbaar bij webwinkel Djello.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …