Angry birds super kleur- en doeboek

Speel nu ook op papier met je favoriete Angry Birds en Bad Piggies. Met dit super kleur- en doeboek, vol uitdagende opdrachten, verveel je je nooit!

Recensie
Ik kreeg Varkens zien ze vliegen twee dagen voor we op vakantie gingen in huis. Perfecte timing, een ideaal boek om voor de kinderen mee op vakantie te nemen.

Angry birds: varkens zien ze vliegen barst van de kleurplaten. Daarnaast staan er veel opdrachten en puzzels in. Bijvoorbeeld: bedenk in 1 minuut zoveel mogelijk woorden die rijmen op veren, test je geheugen, woordzoekers en doolhoven. Erg leuk vind ik de opdracht om zelf een Angry Bird te ontwerpen. Onze dochters waren blij met het boek en hebben er tijdens de vakantie verschillende keren samen in gekleurd en gewerkt.

Varkens zien ze vliegen is een erg leuk doeboek, vol humor en leuke onderhoudende opdrachten. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden, al zullen ze het vooral leuk vinden als ze de Angry birds ook al kennen van apps en computer.

Angry birds super kleur- en doeboek: varkens zien ze vliegen
Creatief, doeboek, paperback, 96 pagina´s, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier bia Bol.com>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Wie wil naar de première van Angry Birds 2? [winactie]

Woensdag 14 augustus 2019 gaat de nieuwe Angry Birds film in première: Angry Birds 2. …

Share
Share