Risotto, simpel en lekker

kookboekVeel mensen kennen risotto uit een restaurant of van vakantie, maar hoe maak je dit bekende Italiaanse gerecht zelf klaar? Met de stap-voor-stap uitleg in het boek Risotto blijkt het maken van dit gerecht niet zo moeilijk te zijn. De basis instructie (met veel beeld!) wordt daarom al snel aangevuld met 34 recepten voor diverse risotto gerechten zoals een klassieke risotto met asperge en risotto met champignons. Maar ook een minder bekende risotto met rode bietjes of met courgette en rode mul komen aan bod.

Recensie
Oh, wat ben ik dol op risotto! Dit is één van mijn favoriete gerechten. Ik maak het thuis ook geregeld. Met mijn eigen risotto recept maak ik een paddestoelen met kip risotto. Een gerecht waar mijn ook kinderen dol op zijn. En goed nieuws voor alle moeders: risotto maken is heel makkelijk en ook zeker voor de doordeweekse maaltijd goed te doen.

Het kookboek Risotto is helder en duidelijk. De vele recepten zijn goed gevarieerd zodat er voor iedereen zeker meerdere recepten tussen zitten met maaltijden die je lekker vindt. Ze zijn misschien niet allemaal even geschikt om met kinderen te eten, zeker niet al jouw kinderen niet bekend zijn met risotto en/of eenpansmaaltijden. Gelukkig zitten er ook vele recepten tussen die kinderen lusten, zoals risotto met doperwten, risotto met rode bietjes (oftewel rode risotto), risotto met pompoen. risotto met kip en risotto met tomaat en basilicum. En wat denk je van risotto met aardbeien! Genoeg keus dus om lekker te smullen met het hele gezin!

Risotto – Laura Zavan
Kookboek, hardcover, 74 pagina’s, Becht
Koop hier bij Bol.com >>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share