Schoencadeautjes-tip: knutselen met K3

k3-visual-1Altijd leuk, schoencadeautjes! Of kleinere cadeautjes om het aantal pakjes op pakjesavond te vergroten. Met onze tips kun je de plank niet mis slaan, zeker niet wanneer je een K3-fan in huis hebt die ook nog van knutselen houdt!

Totum heeft een aantal nieuwe producten die in de bekende speelgoedwinkels te koop zijn, maar ook via bol te bestellen zijn.

  • Een goed gevulde K3 stickerset met meer dan 30 stickers van al je K3 favorieten! Inclusief glitterstickers.
  • Set waarmee je prachtige K3 bedelarmbandjes kunt maken.
  • Vrolijke set om drie mooie K3 glitterkaarten te maken.
  • En deze is ook erg leuk, hoewel qua prijs misschien meer geschikt voor pakjesavond: Set waarmee je je eigen K3 schoudertas kunt versieren, inclusief alles om ook een mooie zelfgemaakte K3 tashanger te maken. Eerst knutselen en dan heb je een tas die je echt kunt gebruiken!

Nog meer knutselen? Neem dan eens een kijkje bij de Totum Knutselclub, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …