Mejuffrouw Muis krijgt muisjes

Wat waren ze in de wolken,

Mejuffrouw Muis en haar dokter,

als in de zevende hemel zo blij.

Nog negen dagen dragen

nog acht nachten wachten

dan kwam er een piepklein kleintje bij.

Recensie:
Een schitterend boekje over de komst van een kleintje. Alleen zijn Mejuffrouw Muis en haar dokter het niet overal mee eens. Zij wil een meisje en verft de muur dus roze, hij wil liever een jongen. Mijn dochter geniet zichtbaar van deze grappige en aandoenlijke prenten en het verhaal. Of het al niet lastig genoeg is om er met z’n tweeën uit te komen, heeft de hond ook nog wel wat wensen. Wanneer ze nog maar één nachtje moeten wachten, is het nog steeds niet duidelijk welke naam en welk bedje de baby zal krijgen. Maar daar hoeft niet lang over nagedacht te worden als het zo ver is…

Mejuffrouw Muis krijgt muisjes – Elle van Lieshout & Marije Tolman & Erik van Os
Prentenboek, Hardcover, 26 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Interactief prentenboek voor de iPad
Leespluim voor bezoek voor beer
Leon gromt

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share