Kinderbijslag verlaagd!

Over een paar weken staat de kinderbijslag weer op de rekening. Tijd om eens lekker de garderobe van je kids lente proof te maken. Helaas zul je het met een kleiner budget moeten gaan doen. Per 2012 is de kinderbijslag namelijk verlaagd met een bedrag van € 35 per jaar. Wanneer je dit omrekent, komt dit neer op een bedrag van € 8,75 minder per kind per kwartaal.

Mijn SVB
Om jezelf goed voor te lichten, vind je op de site van de Sociale Verzekeringsbank een onderdeel genaamd: “Mijn SVB”. Wanneer je hier inlogt met je DIGI D, vind je meer informatie en het exacte bedrag dat je aan kinderbijslag zult ontvangen.

Lager inkomen
Heb je een lager inkomen? Dan bestaat er de mogelijkheid, een kindgebonden budget aan te vragen. De Belastingdienst voert deze toeslag uit. De verlaging van de kinderbijslag wordt door middel van het kindgebonden budget gecompenseerd. Wil je meer weten over het kindgebonden budget, klik dan op www.belastingdienst.nl.

 

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De populairste kindernamen 2023

Zoals ieder jaar publiceert de SVB de lijst met populairste kindernamen. En vandaag kwam het …

Share
Share