Ook voor de babypotjes naar Wehkamp

Wehkamp en Nutricia gaan een misschien niet zo voor de hand liggende samenwerking aan. Vanaf nu kan je namelijk het gehele assortiment van Nutricia (vooral bekend van de potjes kant-en-klare babyvoeding) via Wehkamp.nl bestellen. Dus niet alleen meer kleding en elektronica bestel je via het bekende postorderbedrijf, maar ook voeding voor de kleine kinderen. Met deze samenwerking willen beide partijen moeders “ontzorgen”.

Naast het gewone assortiment van Nutricia bieden zij ook online weekmenu´s aan speciaal voor de fase van het kindje waarin hij op dat moment zit. Op termijn wordt de samenwerking uitgebreid en zal een voedingskundige van Nutricia via wehkamp.nl de consument online advies geven over haar producten. Het complete assortiment baby en kindervoeding van Nutricia is vanaf 2 april verkrijgbaar bij webshop van wehkamp.

“Wij zijn enorm trots dat Nutricia voor het online verkopen van haar assortiment met ons wil samenwerken. Hierdoor kunnen wij verder invulling geven aan ons concept ‘Mama’s wereld’, waarin wij (aanstaande) moeders willen ontzorgen door, naast een breed assortiment, unieke oplossingen te bieden die inspelen op de behoefte van deze doelgroep”, aldus Dennis Haarman, Projectmanager Mooi & Gezond bij wehkamp.nl

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding [recensie]

Eva Boonen en Martine Boonen schreven met ‘De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding’ bij uitgeverij …

Share
Share