Een bijbelverhaal voor elke dag

“Wat een prachtig kleurrijk boek is dit!”, dacht ik toen ik dit boek voor het eerst in handen kreeg. Een prachtige cover zorgde ervoor dat mijn interesse was gewekt en dat ik meteen wilde kijken of de binnenkant net zo mooi is. Dat is hij zeer beslist! Bij alle Bijbelverhalen staan prachtige kleurrijke,  fascinerende tekeningen.

Een Bijbelverhaal voor elke dag bevat 28 bekende Bijbelse verhalen uit het oude en het nieuwe testament. Van de schepping tot het pinksterverhaal. Over Adam en Eva, Noach en Mozes, Jaïrus en de barmhartige Samaritaan en over de geboorte van Jezus, zijn dood en de opstanding gevolgd door Hemelvaart en Pinksteren. Naast de verhalen staan niet alleen de Bijbelboeken waar je het verhaal terug kunt vinden, maar staat er ook een gebedje bij dat je samen met je kind kunt bidden.

Dit boek kan ik absoluut aanraden aan mensen die hun kinderen meer willen leren over het geloof. Niet alleen vanwege de tekeningen, maar ook vanwege de manier hoe de verhalen vertelt worden. Een leuk en leerzaam boek vol verhalen waar je kind graag naar zal luisteren.

Een Bijbelverhaal voor elke dag – Vrouwke Klapwijk
Prentenboek, hardcover, 64 pagina’s, Callenbach
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Angela Stegeman

79.angela@gmail.com'
Mijn naam is Angela. Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Blogger en schrijver sinds 2006. Ik heb sinds 1998 de ziekte ME/CVS. Daardoor heb ik een continu gebrek aan energie heb en ben ik ernstig beperkt. Denk aan een continu durende lockdown ;-). Verder ben ik heel gelukkig hoor! Ik ben de trotse moeder van dochter Elize (2007) en zoon Samuël (2011). Beiden hebben zo hun eigen problemen en zijn anders dan anderen. Dat is uitdagend, maar ook heel erg leuk.

Check Also

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten: Adam en Eva – Jezus – Mozes – Ark van Noach

Met deze mooi uitgegeven boekjes kan je je kinderen vanaf 2 jaar geïllustreerd Bijbelse verhalen …