Een bijbelverhaal voor elke dag

“Wat een prachtig kleurrijk boek is dit!”, dacht ik toen ik dit boek voor het eerst in handen kreeg. Een prachtige cover zorgde ervoor dat mijn interesse was gewekt en dat ik meteen wilde kijken of de binnenkant net zo mooi is. Dat is hij zeer beslist! Bij alle Bijbelverhalen staan prachtige kleurrijke,  fascinerende tekeningen.

Een Bijbelverhaal voor elke dag bevat 28 bekende Bijbelse verhalen uit het oude en het nieuwe testament. Van de schepping tot het pinksterverhaal. Over Adam en Eva, Noach en Mozes, Jaïrus en de barmhartige Samaritaan en over de geboorte van Jezus, zijn dood en de opstanding gevolgd door Hemelvaart en Pinksteren. Naast de verhalen staan niet alleen de Bijbelboeken waar je het verhaal terug kunt vinden, maar staat er ook een gebedje bij dat je samen met je kind kunt bidden.

Dit boek kan ik absoluut aanraden aan mensen die hun kinderen meer willen leren over het geloof. Niet alleen vanwege de tekeningen, maar ook vanwege de manier hoe de verhalen vertelt worden. Een leuk en leerzaam boek vol verhalen waar je kind graag naar zal luisteren.

Een Bijbelverhaal voor elke dag – Vrouwke Klapwijk
Prentenboek, hardcover, 64 pagina’s, Callenbach
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten: Adam en Eva – Jezus – Mozes – Ark van Noach

Met deze mooi uitgegeven boekjes kan je je kinderen vanaf 2 jaar geïllustreerd Bijbelse verhalen …