Lady Killers – Anja Feliers [recensie]

Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in “Wreek mij” de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft.
In “Naakt!” staan alleen nog maar twee rivalen een passionele romance tussen Louise en Sam in de weg.

Over de schrijfster Anja Feliers

Anja Feliers is de succesvolste vrouwelijke thrillerauteur van Vlaanderen.
Dankzij een leerkracht Nederlands op de middelbare school ging Anja schrijfkriebels voelen. Deze leerkracht geloofde in haar en motiveerde haar en Anja ging steeds meer schrijven. Ze beloofde zichzelf dat ze ooit een boek zou schrijven over het verlies van haar moeder.
Anja Feliers schreef een boek over de ziekte en het overlijden van haar moeder. Ze liet het aan een vriendin lezen die vond dat ze het naar een uitgeverij moest sturen. Het boek was echter wat te persoonlijk. Anja Feliers herwerkte het tot een fictief verhaal. Zo onstond Donkere kamers dat in 2004 gepubliceerd werd. Het was haar debuut.

Ze toont zich met het boek “Lady Killers” een meesteres  van het korte, spannende verhaal.

Recensie

“Wreek mij”
In “Wreek mij’ wordt Liesa zogenaamd verleid door de rijke  drugshandelaar Ron. In werkelijkheid wil ze dicht bij hem komen om haar broertje te wreken, die door toedoen van Ron overleden is. Ron wordt in dit verhaal vermoord op een zeer verrassende wijze….

“Naakt!”
Louise is al maanden verliefd op haar collega Sam. Tijdens een feestje weet Louise Sam voor zich te winnen. Sam wil met haar de nacht door brengen; op 1 voorwaarde: Louise moet naakt voor hem poseren. Louise besluit dit te doen, wat zorgt voor een onvergetelijke nacht.
Louise wil meer dan één nacht, en bedenkt een gruwelijk plan, waardoor ze er voor zorgt dat Sam voor altijd voor haar alleen zal zijn….

Dit boek, bestaande uit 182 bladzijdes, zijn twee korte maar spannend geschreven verhalen over Lady Killers. De beide verhalen lees je zo weg. In zeer korte tijd wordt er ontzettend veel verteld, wat ik enorm knap geschreven vind. Toch wordt je ondanks dat niet overspoeld met bijzaken in dit verhaal, waardoor je echt blijft hangen.

Echter vind ik persoonlijk 2 verhalen in 1 boek minder prettig. Het tweede verhaal, “Naakt!”, was ondanks dat het net zo lekker geschreven was als “Wreek mij”, voor mij toch minder pakkend.

Lady Killers – Anja Feliers
Paperback – 182 bladzijdes – Nederlands – Uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

Voor een overzicht van alle boeken van Anja Feliers, klik hier >>>>

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share