Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 5: poep & plas [persoonlijke blog]

Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was … Zo grappig om terug te lezen! leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-1Ik zal er een paar met jullie delen, voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

En plas-en poepverhalen kunnen natuurlijk ontbreken …

Josephine kwam van het toilet en keek eens in de pot …: “Ik moest plassen van de soep die we gisteren hebben gegeten. Kijk daar zie je nog een stukje soep … goeie ogen heb ik hè?”

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-4Een andere keer na toiletbezoek: “Waarom heb ik nou steeds stieravee?” (Diarree)

En toen papa’s hardloopschoenen in de keuken stonden, riep ze: “Wie heeft er een windje gelaten? Het is van een grote, dat ruik ik!”
Kun je nagaan hoe die schoenen stonken haha!

En toen we een drukke weg naar school wilden oversteken, waar eerst op het knopje gedrukt moet worden, vroeg ik haar :”Heb je nou gedrukt?”
Met een heel beteuterd gezicht zei ze :”Nee.”
Mama een beetje geïrriteerd: “Nou, da’s lekker handig dan…”
Josephine: “Maar ik heb wel geplast…”

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Corona in Huize Trotse Moeders [persoonlijk blog-1]

Behalve Trotse Moeder zijn, en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl heb ik ook een aantal …