Peppa nachtlampje

DSC06269Al dat gespring in de modder is natuurlijk hartstikke vermoeiend! Gelukkig houdt Peppa je kindje ook ’s nachts graag gezelschap. Dit nachtlampje verspreidt een zacht licht in de kinderkamer en is met één druk op de bovenkant makkelijk aan of uit te doen. Met automatische uitschakeling na 12 minuten om batterijen te besparen. Het lampje werkt op 2 AA-batterijen (niet bijgeleverd) en is voorzien van LED-verlichting.

Recensie
Peppa Pig is in ons gezin erg populair. En kennelijk in meer gezinnen, want er zijn behalve speelgoed en DVD’s ook allerlei andere producten te koop. Zelf hebben we al een handdoek, waar in huis om gestreden wordt (niet alleen meisjes houden van Peppa Big!) en nu kregen we een nachtlampje ter recensie.

Het ziet er weer schattig uit. En hoewel het roze is, zijn mijn zoons ook geïnteresseerd. Maar mijn jongste dochter krijgt de primeur: zij mag het Peppa Pig nachtlampje uitproberen!

Screenshot 2015-08-05 at 21.56.59

Het gebruik is erg eenvoudig: gewoon op de kop van Peppa drukken en het lampje gaat aan (wel eerst batterijen er in doen natuurlijk, deze zitten er niet bij!). Het licht is zacht, maar voldoende om een veilig gevoel te creëren. Na ongeveer 10 minuten gaat het lampje vanzelf uit, wel zo prettig! Mocht je kindje dan nog niet slapen, kan hij of zij eenvoudig zelf de Peppa-lamp opnieuw aandoen. Ook wanneer hij of zij ’s nachts wakker wordt, is het lampje handig. Wij zijn er blij mee!

Bekijk op bol.comBestel dit Peppa nachtlampje hier >>>>

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Veilig vervoer van kinderen met kinderzitjes

Met zoveel verschillende types van kinderzitjes beschikbaar kan de keuze wel eens lastig zijn. In …