Geen Paniek Turbo

geen_paniek_turbo 2Geen Paniek Turbo is een leuk spel voor twee tot vier personen om eens lekker samen de strijd aan te gaan. Sta wel stevig in je schoenen en wordt niet nerveus van een tikkende klok. Bij Geen Paniek Turbo moet je namelijk steeds in een paar seconden tijd zoveel mogelijk fiches zien te winnen (maximaal drie fiches per keer). Pak een kaartje, kies een thema, en kijk wie het meeste antwoorden kan geven, jij of je tegenstander. Als de timer af gaat voordat je het bedoelde aantal antwoorden is gegeven, heb je het duel verloren!

Recensie

Een leuk spel dat niet te lang duurt en dat je al met z’n tweeën kunt spelen, dat vind ik handig. Onze dochters van acht en twaalf begonnen samen vol enthousiasme aan het spel. Het komt niet vaak voor, maar bij dit spel nekte het leeftijdsverschil hen een beetje.

Oudste was superfanatiek, jongste ook, maar bij sommige dingen merk je echt het verschil van vier jaar. Grote zus is vier jaar ouder, heeft zich daardoor al wat verder ontwikkeld en weet daardoor gewoon meer. Kleine meid raakte wat gefrustreerd.

Daar waar je als ouder op dit soort momenten je wat inhoudt en meebeweegt met de jongste, kan je dat niet altijd vragen van een strijdlustige puber. Desondanks vinden ze Geen Paniek Turbo allebei een leuk spel!

 

Wat ik dan ook weer leuk vindt, is dat je voor Geen Paniek Turbo geen eindeloze voorbereidingen hoeft te treffen en niet veel nodig hebt. Je kan het bij wijze van spreken in de bank of achterin de auto spelen. Dus ook leuk om mee op vakantie te nemen!

Geen Paniek Turbo, Goliath Games
Bekijk op bol.comGezelschapsspel, 2 tot 4 spelers, vanaf 6 jaar
Bestel dit spel hier >>>>

 

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share