Wat geven we Trotse Vaders met Valentijnsdag?

Trotse Vaders staan niet bekend om hun romantische inslag. Gelukkig zitten er wel zeldzame exemplaren tussen die hun hand niet omdraaien voor een ontbijt-op-bed of andere attenties op bijzondere dagen, maar er zijn er ook bij aan wie trouwdagen en dagen zoals Valentijnsdag volledig voorbij gaan. Tijd dus om het Goede Voorbeeld te geven en dit jaar met een origineel Valentijnscadeau uit te pakken!

  • DIY bierbrouwset
    The Brewing Dutchman” – Complete bierbrouw-set waarmee eenvoudig zelf bier te brouwen is.
  • Baardverzorging-set Deluxe
    Voor de man-met-baard is er deze luxe Baardverzorging Set Deluxe. Met de baardolie herstel je beschadigde, droge en ruwe baardharen terwijl de luxe baardwax volledige controle biedt over de styling van het gezichtshaar. Inclusief luxe houten kam en rvs schaar. Ook voor jezelf prettig, voelt een stuk beter aan 😉
  • Wijnaccessoires Wijnfles
    Alle benodigde wijnaccessoires in één compleet pakket! En dat nu voor minder dan 10 euro. Met deze wijnaccessoires wijnfles kan manlief op een zéér indrukwekkende manier een glas wijn voor je inschenken (of voor hemzelf, en een sapje voor jou). Een mooi cadeau voor romantische avondjes…

Drinken jullie geen wijn? Heeft jouw partner geen baard en houdt hij ook niet van bier? Vrees niet! Via deze link vind je nog veel meer originele Valentijnscadeaus, klik hier >>>>

Ik doe niet aan Valentijnsdag (maar ik baal wel wanneer ik niets krijg!) [persoonlijke blog]

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Snelle witte chocoladesnacks [recept]

Valentijnsdag, een dag voor bloemen, kaarten en chocolade? Misschien voor jou wel, en dat kun …

Share
Share