De kerstboom van Muis [recensie]

kerst-muis-recensie-copyright-trotse-moeders-2Muis versiert de kerstboom.
Al haar vriendjes helpen mee!

Recensie
Wat een mooi boekje voor een leuke prijs! De kerstboom van muis is mooi vorm gegeven: het kartonboekje heeft de vorm van een kerstboom en op de voorkant zitten mooie glitters.

En zelf word ik al helemaal vrolijk wanneer ik de bekende creaties van Lucy Cousins zie. Ik weet niet precies waarom, maar Kees Krokodil is echt mijn favoriet!

kerst-muis-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Hoewel mijn kinderen al lang de leeftijd niet meer hebben om kartonboekjes te bekijken, roept het ook bij hen goede herinneringen op: “kijk, muis, daar hadden wij toch ook een boekje van over Kerst?” En dat klopt, we hadden, toen de kinderen kleiner waren, een boekje van Muis, met allerlei flapjes, die overigens het hele jaar door “gelezen” werd.

kerst-muis-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Dit boekje is echt een boekje om aan te schaffen wanneer je een baby hebt. Je kunt er dan, samen met je kind, echt jaren plezier van hebben. Het is heel lief: alle vrienden van Muis komen helpen om vervolgens allemaal samen een vrolijk Kerstfeest te vieren.

De kerstboom van Muis – Lucy Cousins
Kartonboekje, 16 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boekje hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …