De Negenmaandenbeurs

Van 22 februari 2012 t/m 26 februari 2012 is de Negenmaandenbeurs er weer. Net als voorgaande jaren is dit dé beurs voor alle a.s ouders en jonge gezinnen. Naast veel informatie, zijn er ook diverse workshops. Uiteraard kun je op de negenmaandenbeurs ook heerlijk shoppen.

Trotsemoeders.nl werkt samen met de negenmaandenbeurs. Zij zetten de artikelen van trotsemoeders.nl ook op hun eigen site. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Trotsemoeders.nl ook dit jaar op de negenmaandenbeurs zal staan.

Papa-dag
Speciaal voor alle papa’s is er op 22 februari een heuse papa-dag. Deze dag gaat alle aandacht eens een keer naar de papa’s. Er zullen speciale workshops zijn en er is een echte IkVaderCafé. Om de vaders aan te moedigen om deze dag te komen, krijgen ze op deze speciale  papa-dag gratis entree (mits ze vergezeld zijn van hun (zwangere) vrouw/vriendin).

Woezel en Pip Beursshopper
Zoals elk jaar is er ook weer een speciale beursshopper. Dit jaar kun je voor 3 euro een leuke, goed gevulde beursshopper van Woezel en Pip kopen.

Voor meer informatie en openingstijden van de negenmaandenbeurs klik hier

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk …

Share
Share