EyePet & Friends – Het leukste huisdier!

Je kind wil graag een spel spelen, maar jij wilt graag wat creatiefs gaan doen samen? Het kan nu allebei tegelijk! Speel EyePet & Friends. Een spel voor de Playstation waarmee je samen of zelfs met de hele familie kunt zorgen voor je. Je hoeft geen echt huisdier te hebben om je kind te leren te verzorgen.

Oneindig speel plezier
Naast de zorgtaak, zoals voeren, kan je ook gewoon lekker spelen en knuffelen met je vriendje van EyePet & Friends. Maar je hebt nog veel meer leuke mogelijkheden. Je bent stylist en meet het diertje kleurige outfits aan en kapt zijn haar. Je bent een persoonlijk trainer, je leert ze trucs en je traint je huisdier. Je daagt je EyePet & Friends vriendje steeds weer uit met je zelf ontworpen speelgoed en je bouwt nieuwe speelplekken.

Bewegingscontrollers
De bewegingstechnologie maakt het heel werkelijk, je bent echt samen met je Eyepet & Friends huisdier aan het spelen! Door middel van de PS Move-bewegingscontrollers houd je namelijk contact met het dier. Als dat niet creatief en interactief is?! Hoe creatiever je bent, hoe meer munten je kan verdienen.  Met deze verdiende munten kan sparen voor leuke goodies.

EyePet& Friends staat garant voor uren speel plezier met het hele gezin. De belevenissen van je EyePet & Friends kan je veilig delen door middel van foto’s en filmpjes, met al je online vrienden!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share