Goed nieuws: In 2016 zitten de dames van Litchfield gewoon nog achter slot en grendel

oitnb4-netflix-trotse-moedersVoor diegene (zijn er die?) die niet bekend zijn met de populaire Netflix Original serie Orange Is The New Black moet dit wel een hele vreemde titel zijn 😉 Voor fans van deze serie is het goed nieuws. Seizoen 3 moet nog starten op Netflix (vanaf 12 juni is dit derde seizoen in z’n geheel beschikbaar) en we weten nu al dat er van OITNB, net zoals van het andere paradepaardje van Netflix: House of Cards, een seizoen 4 aan gaat komen!

Orange Is The New Black is een serie die gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman. In de Netflix Original serie OITNB wordt Piper Chapman (Taylor Schilling) veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor haar ex, Alex Vause (Laura Prepon). Piper Chapman verruilt haar comfortabele leventje met haar vriend in New York in voor een oranje overall in de vrouwengevangenis.

In de serie zien we hoe ze in een voor haar totaal andere wereld langzamerhand een plekje weet te veroveren. Ook de andere gedetineerden worden belicht en ontwikkelen zich verder in het tweede seizoen. Hieronder een trailer van het derde seizoen OITNB om alvast (of voor het eerst) in de sfeer te komen om er straks weer lekker voor te kunnen gaan zitten!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …

Share
Share