SNEAK PREVIEW: Asterix & Obelix bij de Britten

Wie is er nou niet dol op Astrix en Obelix?! En voor alle grote fans onder ons: vanaf 17 oktober kunnen we weer genieten van een nieuwe film van deze moedige strijders. Vanaf deze dag zal de film Astrix & Obelix bij de Britten namelijk in de bioscoop te zien zijn, zelfs in 3D! Dat wordt dus weer genieten!

Het verhaal
Julius Caesar is geland in Groot-Brittannië. Ondanks een moedige strijd, zijn de Britten kansloos tegen zijn beruchte Romeinse leger. De Koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier Flegmatix naar Gallië om hulp te vragen. Ondertussen hebben Asterix en Obelix hele andere zorgen. Zij moeten een echte man maken van Hippix, het lastige neefje Heroix. Als Flegmatix de problemen in zijn Koninkrijk voorlegt aan de Galliërs, geven ze hem een ketel met hun beroemde toverdrank. Samen met Asterix, Obelix en Hippix keert hij terug naar Engeland. Daar wordt Hippix op slag verliefd op Ophelia, de mooie verloofde van Flexmatix en valt Obelix als een blok voor haar gouvernante. Helemaal afgeleid van hun missie, raken ze de kostbare toverdrank kwijt en wordt Hippix ontvoerd door de Romeinen. Kunnen onze helden het Britse koninkrijk nog van de ondergang redden?

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …