Haar-accessoires van Keet!

Screenshot 2014-06-19 at 12.44.06Keet! is het gezicht van de televisiezender Telekids. Vanaf 2010 werd  de rol van Keet! vertolkt door Yvonne Coldeweijer en sinds vorig jaar door Janouk Kelderman.

Keet! heeft ook al verschillende leuke liedjes gemaakt die vooral meisjes zullen aanspreken. Daarom is het ook erg leuk dat Zenner een hele lijn met Keet! haar-accessoires heeft ontworpen.

Recensie

De kwaliteit van deze Zenner producten is zoals altijd prima. Mijn dochter was meteen enthousiast van de roze spulletjes (uiteraard…), maar zelf vond ik de prachtige kleur blauw een hele leuke aanvulling op het voornamelijk roze assortiment van haarbanden en strikken.

Bij de speldjes en de haarbanden is (behalve bij de labels die ik er al af heb gehaald) niet te zien dat ze van Keet! zijn. De witte speldjes hebben echter wel het karakteristieke hartje van Keet! en dat is ook terug te vinden op de praktische haarborstel. Een leuke lijn producten die onderling prima te combineren zijn en nog veel gedragen zullen worden!

Screenshot 2014-06-19 at 12.44.06

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Het is weer RAAK! in De Efteling

Een en al vrolijkheid, dat is wat in me opkomt wanneer ik de dames van …

Share
Share