Piep! Allemaal dieren

Piep ontmoet de koe, de kip, de poes en nog veel meer dieren. Ieder dier maakt een eigen geluid.

Recensie
Piep! Allemaal dieren
is een heel leuk boekje over dierengeluiden. Spelenderwijs leren kleine kinderen, de geluiden van dieren kennen. Het is ook erg leuk om de dierengeluiden na te doen, samen met je kind. Grappige tekeningen laten zien zien, hoe Piep! de verschillende dieren ontmoet. De ene keer trekt Piep! aan de staart van de hond, omdat de hond wil weglopen. En een andere keer rent Piep! achter een vogel aan, om de vogel proberen te vangen.

Allemaal illustraties, die erg  herkenbaar zijn voor de kleintjes. Peuters zullen dit boekje erg leuk vinden.
Mijn dochter van 2 jaar, blijft lachen om de mooie en grappige tekeningen. Piep! Allemaal dieren is dan ook haar nieuwe favoriete boek.

Piep! is een nieuw boekcharacter, met herkenbare onderwerpen voor kinderen vanaf 12 maanden. Naast Piep! Allemaal dieren is ook het boek Piep! Een nieuwe dag verschenen. Beide boekjes zijn erg leuk, en zullen zeker aanspreken bij jonge kinderen.

Piep! Allemaal dieren – Fleur van der Weel
Prentenboek, hardcover, 28 pagina’s, Querido

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Fien en Milo aan zee
Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-Spel
Jonkie en Oudje

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …