Potjesmuziek

Je kindje eindelijk zindelijk… dat klinkt je vast als muziek in de oren!

Maar… voor het zover is, is het meestal een hele tijd “oefenen” op het potje. En om dat leuker te maken is er het boek Potjesmuziek van Guido van Genechten.

Inhoud
Een geweldig potjesboek waar écht muziek in zit. Oortjes open en neusjes dicht. Voor potjesmuzikanten vanaf 2 jaar.

Soms moet je iets zelf horen voordat je het gelooft. Dus doe jezelf een plezier en beluister deze hilarische potjesmuziek gewoon. (En zet meteen jouw potje erbij om je eigen partij toe te voegen.)

Mening
Dit is echt een super-boek! Niet om “je kindje te leren zindelijk te worden“, maar om het ‘op het potje gaan’ heel aantrekkelijk te maken. En hoe aantrekkelijker het wordt om dit vaak te doen, des te vaker zal een ‘potjes-bezoek’ succesvol zijn!

Mijn kinderen zijn uiteraard al heel lang zindelijk, maar dit boek zorgt ook bij hen voor plezier. Het geluid van de giraf is duidelijk favoriet bij mijn tweeling. Zelf vind ik iedere pagina, met de pinguin die als dirigent ieder afzonderlijk dier ‘aanmoedigt’ geweldig. Als klap op de vuurpijl komen alle afzonderlijke geluiden aan het eind samen en is er een heel orkest te horen!

Dit boek is echt een aanrader. Gewoon bij het potje leggen, of bij het toilet, en tegen je kind zeggen dat hij of zij het iedere keer mag lezen wanneer er een bezoek aan het potje wordt gebracht en bij iedere keer dat er iets in het potje terecht komt, kun je het hele concert laten horen. Wat een feest!

Potjesmuziek – Guido van Genechten
Hardcover, met geluiden, 27 pagina’s, uitgeverij Clavis
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share