Guus Meeuwis nieuwe ambassadeur van Stichting Papageno

Guus Meeuwis is de nieuwe ambassadeur van Stichting Papageno. De Stichting Papageno werd in 1997 door Aaltje en Jaap van Zweden opgericht om kinderen met autisme te helpen.

Zo  verzorgt Papageno sinds 2000 muziektherapie bij voorkeur aan huis bij kinderen (vanaf drie jaar) en jongeren met de diagnose autisme en aanverwante beperkingen en verzorgen ze muziekeducatie op (aangepaste) scholen.

Tevens is de bouw gestart van het Papageno Huis. Dit wordt een bruisend centrum vol rust waar jongeren met autisme worden begeleid naar zelfstandig wonen en waar een hele reeks activiteiten met veel muziek wordt gerealiseerd met speciale aandacht voor integratie.

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Mathieu Pater promoveert op onderzoek naar muziektherapie voor jongeren en kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis

Met het verdedigen van zijn proefschrift “Music therapy for children with Autism Spectrum Disorder: development …