Guus Meeuwis nieuwe ambassadeur van Stichting Papageno

Guus Meeuwis is de nieuwe ambassadeur van Stichting Papageno. De Stichting Papageno werd in 1997 door Aaltje en Jaap van Zweden opgericht om kinderen met autisme te helpen.

Zo  verzorgt Papageno sinds 2000 muziektherapie bij voorkeur aan huis bij kinderen (vanaf drie jaar) en jongeren met de diagnose autisme en aanverwante beperkingen en verzorgen ze muziekeducatie op (aangepaste) scholen.

Tevens is de bouw gestart van het Papageno Huis. Dit wordt een bruisend centrum vol rust waar jongeren met autisme worden begeleid naar zelfstandig wonen en waar een hele reeks activiteiten met veel muziek wordt gerealiseerd met speciale aandacht voor integratie.

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Een soort vonk

Wat hebben heksen en mensen met autisme met elkaar te maken? Tja, je zou denken …