Eureka! Laser Maze genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

eureka-laser-maze-spel-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-2014-denkspelEureka! Thinkfun Laser Maze is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Laserdoolhof met spiegels en lasersplitsers. Het voelt magisch aan, maar eigenlijk is het pure wetenschap en heb je een gezonde dosis verstand nodig om de laserstraal door een reeks van doolhoven te leiden.

De mening van de jury:
Een leuk stoer puzzelspel met een aantrekkelijke techni look dat meteen uitnodigt om te worden gespeeld. Je zit de hele tijd in spanning of het lukt en je weet het pas als er op de knop is gedrukt.

Toelichting pedagoog:
eureka-laser-maze-spel-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-2014Een één persoonsspel, maar dat in wisselbuurten toch samen gespeeld kan worden. Pedagogisch gezien is het hoofdkenmerk van dit spel dat het op twee eigenschappen van de speler(s) inspeelt: ruimtelijk denken en logica. Verder vraagt het goed te weten wat de licht reflecterende eigenschappen van lazers zijn. Een spel dat, juist in zijn opklimmende moeilijkheidsgraad, geduld, doordenken en volhouden vraagt. Een aanbeveling!, zegt de opvoedkundige hier.

Eureka! Thinkfun Laser Maze
Bestel dit denkspel hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share