Kneekers

Er is veel aandacht voor goede schoenen voor de eerste stapjes van kinderen. Maar voordat kinderen lopen verkennen ze de wereld kruipend. Daarvoor zijn de Kneekers ontwikkeld door Ah Goo Baby. De Kneekers zijn kniebeschermers voor kruipende baby’s. Ze beschermen de knieën tegen schurende oppervlakken zoals hout, kiezeltjes of tapijt en zijn uitgerust met antislippuntjes. Ze zijn te gebruiken voor baby’s vanaf 6 maanden tot ze gaan lopen.

De Kneekers zien er mooi uit. Het is een strak design in mooie kleuren. De patch, waar de knie op leunt, is een soort flexibel plastic die genaaid zit op een elastische band die om de been gaat. Het product is netjes afgewerkt en in een mooi design te koop. Ik vind het idee erg leuk. Ik had er niet bij stil gestaan, maar nu mijn zoon van 6 maanden begint te kruipen, lijken deze Kneekers mij handig in gebruik.

Bij het uitpakken, krijg ik het vermoeden dat ze aan de krappe kant zijn. Toch probeer ik ze aan te trekken bij mijn zoon over zijn broek. Helaas krijg ik het niet voor elkaar. Nu is mijn zoon aan de forse kant, maar door de elastische band zou het toch makkelijk moeten passen. Ik doe de broek bij mijn kind uit en na veel gefriemel krijg ik de Kneekers aan. Hij lijkt er mee in zijn sas en kruipt een paar meter achteruit. Hij kan nog niet vooruit kruipen… De Kneekers lijken hem niet in zijn bewegingsvrijheid te belemmeren. Ook blijven ze stevig zitten. Iets te stevig naar mijn zin; bij het uittrekken staan de striemen op zijn huidje. Dit kan niet de bedoeling zijn.

Al met al is dit een erg goed idee. De Kneekers zijn een mooi uitgewerkt product, maar voor mijn zoon van 6 maanden zitten ze jammer genoeg wel te strak.

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Sassy Rock & Roll Stapelaar

De Rock & Roll Stapelaar van Sassy is mooi speelgoed om te zien. Het maakt …

Share
Share