Meisjes en paarden

fiora-paardjeOp de een of andere manier zijn jonge meisjes vaak dol op paarden. Ze willen graag leren paardrijden, maar ook Barbie en ander typische “roze” speelgoed komt vaak met een “paardenlijn”. Ook Playmobil en Lego hebben hun versies van ‘spelen met paarden’ aangepast aan deze interesse bij met name meisjes.

In Zweden is een meisje wel erg veel bezig geweest met haar hobby: paardrijden. Zo veel dat ze goed is gaan observeren hoe paarden over hindernissen springen. In onderstaand filmpje laat ze zien hoe dat gaat: als een echt paard springt ze over relatief hoge hindernissen. En dat onder bewonderend toezicht van haar kleine zusje en met duidelijk erg veel plezier:

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Het puberende meisjesbrein ontrafeld [recensie]

In ‘Het puberende meisjesbrein ontrafeld‘ geeft Lisa Damour tips voor het opvoeden van je puberende tiener. …