Doutzen Kroes verwacht een dochtertje

Screenshot 2014-03-07 at 08.29.25Doutzen Kroes en haar man DJ Sunnery James hebben al een zoontje (Phyllon) en nu heeft het topmodel bekend gemaakt dat hun tweede kindje een meisje wordt. Via Twitter en Instagram mogen fans van het Nederlandse model meegenieten van haar blijdschap.

Screenshot 2014-03-07 at 08.31.55Op Twitter plaatste ze de tekst: “So proud and blessed to be able to create life inside of me ❤️#love #woman” vergezeld van de foto rechts.

De foto links plaatste ze al eerder, vergezeld van de tekst: “Me and my baby…. ❤️”. Een Trotse Moeder!

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …