Wall-E komt terug in een game

In 2008 zagen we de hartverwarmende Wall-E voor het eerst in de bioscoop. Het was de eerste keer dat Disney / Pixar een volledige film in live-action vastlegde. Ook was het de eerste keer dat de studio met één film voor zes Academy Awards werd genomineerd. Nu, drie jaar later is Wall-E terug en zo heb je hem nog niet eerder gezien! Want vanaf 28 oktober kun jij je voelen als Waste Allocation Load Lifter-Earth-class als je hem kiest als karakter in de nieuwe Disney Universe.

De Disney Universe is een game waarin je een universum vol legendarisch Disney-werelden kunt overwinnen. Het is niet alleen voor Wall-E een absolute primeur want het is de allereerste keer dat er wel zes verschillende Disney-werelden en 40 -personages (o.a. Alice, de Pirates, Lion King en TRON bijvoorbeeld) gecombineerd worden! Disney Universe zal vanaf 28 oktober beschikbaar zijn voor Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en PC.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share