Stiekeme standjes?

Eigenlijk geen tijd hebben, maar toch de nieuwe afleveringen van OITNB willen zien? Gisteren een aflevering van Penny Dreadful gekeken en willen weten hoe het verder gaat, maar je zit op je werk?

netflix-trotse-moeders-toilet-1Waarschijnlijk is dit herkenbaar en herken je ook het gevoel van onrust wat bijna tastbaar is. Ja, inderdaad, dat is een vorm van verslaving, maar dan wel een hele onschuldige (tenzij je iemand bent die het hele nieuwe seizoen van House of Cards in één weekend heeft bekeken, zonder te eten of te slapen, dan ga je misschien net een stapje te ver…).

Maar wat nou wanneer Dexter Morgan bijna ontmaskerd wordt? Dan kun je je toch niet meer concentreren op waar je mee bezig bent? Wereldwijd zijn er prima oplossingen voor dit probleem bedacht, die je hieronder in een aantal tekeningen kunt bekijken. Doe er je voordeel mee.

The-Netflix-Sneak_Global

Misschien ben je iets langer onderweg bij het boodschappen doen, maar dan weet je wel hoe het met de dames in Litchfield gaat! En wat is er mis met een work-out terwijl je naar Unbreakable Kimmy Schmidt kijkt? Helemaal niets, lijkt me! Veel Netflix-kijk-plezier gewenst!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Dutch Comic Con met bekende internationale acteurs, Cosplay en veel, veel Comics

Moet je van stripverhalen houden om je te vermaken op de Dutch Comic Con? Nee, …

Share
Share